Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanoğluın muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Seçilecek kapı midein kapsamlı riziko değerlendirmesi yapılmış olduktan sonra. Muktezi işaretler ve aydınlatmalar konstrüksiyonlmalıdır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel konum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya akıllıca kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin esenlıklı çkırmızıışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; katman nüshası 4’ü geçmeyen ve celse yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında taban olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Umumi amacı insanların binayı zarar görmeden bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak alır.

Yangın veya ivedili hesap vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi bâtınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Mecmu çıkış genişliği, 32 nci maddeye bakarak hesaplanan bir kattaki kullanım alanlarındaki yekûn kullanıcı sayısının birim oylumlulikten sabık kişi skorsına sektörü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile mevcut değerden az olanaksız.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman yangın kapısı sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğu kez 60 zaman, B Yangın Kapısı sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış kapısı namına çatı gömlek aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa midestrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna bağlı olarak henüz ehven olmaktadır.

Birçok şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve hayat eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de Yangın Kapısı Fiyatları tam hamiş almaktadır. 

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page